Internationella community och forum för Tibia

Vi vill vara till stor hjälp för många svenska som spelar Tibia, att ni ska få nyheter om vad som är nytt osv. Vi har också en tanke att skriva om andra nyheter, om andra spel, spelnyheter osv och därför inte bara skriva om Tibia. Det kommer ni att se här på Tibia.se under en tid.

Det ska finnas många internationella platser på nätet där ni kan få hjälp och umgås med andra som också gillar att spela Tibia. Vi vill självklart att ni stannar ett tag hos oss också men det är roligt att hitta nya vänner också.

Officiella forumet på Tibia.com

Naturligtvis går vi på det officiella forumet först på Tibia.com och här kommer du direkt dit http://forum.tibia.com/forum/

Det är ett väldigt aktivt forum och det beror på att de flesta samlas där för att ta upp frågor om spelet. Alla världar har en egen subkategori där man kan gå in och få specifik information. Det och mycket mer finns att hämta där.

  • World Boards
  • Trade Boards
  • Community Boards
  • Council Boards
  • Support Boards
  • Guild Boards

TPForums

Inte ett aktivt forum men det finns en hel del ändå som kan vara intressant. Det är framför allt mycket prat om att ta fram botar för Tibia, utveckling och guider osv i programmeringsspråk mm.

En bot är ett tredjepartsprogram som utvecklas för Tibia. En bot ska vara till hjälp för spelare som vill göra allt mycket snabbare, att få en fördel över andra som spelar ”vanligt”. Men egentligen får man inte använda botar i spelet och skulle det komma fram att man använder det kan det leda till 30 dagars ban. I värsta fall blir kontot raderat. Trots det så använder många botar för att levla upp snabbare än andra. Här hittar du mer information om vilka botar det finns till Tibia – Botar till Tibia

Här hittar du till TP http://tpforums.org

Tibia Royale

Detta är ett stort och seriöst projekt inom Tibia communityt med en webbplats med många nyheter och guider samt ett eget forum. Besök sidan här https://www.tibiaroyal.com/

Om ni besöker sidan kommer ni att se att den är välgjord och har mängder med avdelningar. Forumet är mest intressant om ni vill få nya vänner i spelet osv men det finns bland annat detta också.

Game Guide – En komplett och välskriven spelguide på engelska om Tibia. Steg för steg vad det handlar om.

Tools – Verktyg för att visa statistik, testa nya utseenden på sin karaktär osv

Svenska spelforum

Om man absolut vill få hjälp på svenska, och saknar den informationen hos oss på Tibia.se så kan man gå in på ett av de vanligaste svenska spelforumen och fråga.